måndag 5 april 2010

Christ Air Promo Tour dag 3

Olofström-Ronneby-Karlskrona-Emmaboda-Vetlanda

Viktor Vetlanda
Joel Sundbom - Fs board - Emmaboda
Karlskrona ena halvan
Karlskrona andra halvan
Leo skatar och ler i Olofström


Olofström
Vi vaknade upp i Pingstkyrkan till en gudstjänst. En skara på 20 pers samlades och vi sänkte medelåldern. Magda höll ett promo-tal om Christ Air och frågade även om någon i kyrkan kunde låna ut en bil till stans ungdomar så de kan komma till Christ Air. Efter gudstjänsten kom en "ängel" som var villig att försöka ordna fram en minibuss:-)
Efter att ha fyllt våra magar med Magdalenas improviserade pannkaks-köttfärspaj drog vi vidare sydväst...

Ronneby
Värsta lilla och sköna hallen. Allt ihopbyggt i plywood och lagom storlekar. Jag skatade på som en maniac. Inga pauser med sketchy stil. Sköna människor. Den lilla hallen gör att det blir bättre gemenskap. I stapeln (Malmö) är man lätt anonym.

Karlskrona
...hade ett sketstort hangar i hamnen med fet grafitti. De kunde lätt byggt en megaramp, eller, iaf en vert.
Ganska svårskatat. Magdalena delade ut flyers till alla. Tack för att vi fick skata gratis en kvart.

Emmaboda
Fick tag i en local via telefon och han gav oss nyckel till hallen! Den var också massiv. Ganska go. Vi körde väl en trekvart där.
Mag fotade The Joels som satte nåra sköna trick på den raka hippen ^. Go stämning. Jättefin grafitti av Skills. Tack Johan för givmildhet och förtroende till hallen.

Vetlanda
Tillslut landade vi i Vetlanda (jag var tvungen) hos Viktor -grafittimannen som vi lärde känna för 3 veckor sedan. Han tog mig och Joel til den nya inomhushallen i betong. Betong är hårt och svårt. Caught some bruises. Brorsan låste fast sin truck i en krokad grind och åkte iväg smooth som en slempadda. Sov bekvämt denna natt osså. Vi är välsignade:-) Tack Viktor för din gästfrihet!

1 kommentar:

  1. haha, kul skrivet om Vetlanda,, stackars Joel.. slempadda

    SvaraRadera