tisdag 6 april 2010

Christ Air Promo Tour dag 4

Vetlanda - Jönköping - Ulricehamn - Borås - Alingsås


Igårkväll släppte Viktor in mig och Brorsan i den nya hallen i Vetlanda


Detta var vår sista dag på vår Christ Air Promotion Tour i södra Sverige. Vårt skatecrew heter Hosianna Skaters och vi kommer från Alingsås. Ett gäng på ca 6 personer som brinner för Gud och skateboard. Det är vi som arrangerar Christ Air och 3 av oss åkte på denna promo tour.

Vi började denna dag med frukost som vanligt. Fast för ovanlighetens skull hemma hos Viktor i Vetlanda. Kramade Viktor adjö och brummade vidare mot Sveriges Jerusalem, Jönköping. De ska snart få en betongpark! Snabbt upp med affischer på KFUM skatehall för att skynda oss till Borås. Borås har en stor ny inomhushall och där var många 10-15 åringar i farten. Brorsan och Magdalena delade ut flyers medans jag tog några foton. Vi hade inte tid att skata denna dag. Sen kom vi välbehållna och trötta hem till Alingsås. Magdalena skulle till jobbet. Efter att hon jobbat packade hon och sov typ 1,5 timmar innan hon åkte till USA, 4 på morgonen. Bra jobbat med roadtrippen Magdis! Nu kommer det stora jobbet att promota Christer för Christian. Följ henne på hennes Resedagbok.

Jag och Brorsan planerar inför nästa Promotion Turné den 16-18 April. Då kör vi Norrut! Håll utkik.

5 kommentarer:

  1. Vi måste nog stänga ner bloggen för vårt kommentator-konto är överbelastat. Ja jag vet att det bara finns en kommentar men vi har jättelågt gigabyte. SNÄLLA, skriv något någon. Den första vinner en Christ Air affisch att ha på rummet:-) /Yoel

    SvaraRadera
  2. se jungfrun skall bli havande och föda en son...

    SvaraRadera
  3. ungefär som när man ser traktorerna åka runt i staden och sopa in allt jobbigt vintergrus. våren är snart här!

    SvaraRadera
  4. Fast han föddes ju på hösten hallå. Han uppstod på våren. Ungefär som när man ser longboard-åkare dyka upp. DU ÄR VINNARE AV EN CHRISTER-AFFISCH. Smsa din adress Patrik.

    SvaraRadera
  5. ojojoj,,missade jag detta?? surt,, men Yoel,, du skriver riktigt kul och intressant, Var välignsd i Yeshuas namn

    SvaraRadera